Hvem er vi?

Stadig flere ønsker å delta på gruppetrening, uten å måtte binde seg til et dyrt og forpliktende medlemsskap på et treningsenter. For å møte denne etterspørselen har vi startet "SpinnVill", og leier plass hos bl.a. Trivsel treningssenter på Leknes.

Hos SpinnVill kan alle delta på gruppetreningstimer, uten noen form for binding eller forpliktelse, betale pr. gang eller kjøpe et klippekort som i tillegg gir rabatt. Om flere vil benytte samme klippekort er det selvsagt helt greit for oss. Vi har online booking av timer (også tilpasset mobiltelefon), påminnelser pr. e-post dagen før du skal trene, og du kan kontakte instruktørene direkte på mobiltelefon eller sms om du har spørsmål eller ønsker informasjon. Har du ikke tilgang til datamaskin eller internett, sender du oss en sms, og så gjør vi påmeldingen for deg. 

Hos oss det altså ingen binding, ingen straffegegebyr eller utestengelse om du kommer for sent eller glemmer å avbestille timen din, ingen innmeldingsavgift, ingen månedsavgiftavgift, ingen årsavgift, ingen kortavgift, ingen krav om å stille i fancy treningstøy, ikke må du fremstå som supersprek, supersterk eller superslank. Ei heller har vi kaffebar eller forsøker å få deg til å tro at du blir sprek bare du kommer innom en tur. 

Vi tilbyr altså kun god gammeldags treningsglede og trivsel, igjennom god og variert trening, som passer for de fleste.

   

Målsettingen er å ha flere ulike kategorier timer i løpet av uken. Vi håper å dekke de flestes behov for denne type trening, hva angår intensitet og utfordring, men viktigst av alt er at de som deltar har det morsomt og trivelig på trening. Trening skal og må være lystbetont. Spinning og Zumba passer for alle, fra ungdom til godt voksne mennesker.

Våre instruktører har lang og variert erfaring fra ulike former for trening og idrett. 

Spinningsalen har i dag 15 flunkende nye spinningssykler og et moderne lydanlegg.
Musikk blir spesialtilpasset de ulike timene av den enkelte instruktør, men felles for alle er at musikken er fengende og lett å sykle til.

Zumba kjøres i en nyoppusset og fin gruppetreningssal, som også har et godt lydanlegg. Musikken spesialtilpasses selvsagt timen, av en svært engasjert og dyktig instruktør. Zumba må bare prøves!

 

Klikk på linken under så kommer du til hjemmesiden til Trivsel.

http://trivsel.as